Картопляні зрази з грибами, солоним огірочком та морквою
- Картопля (велика) - 5 шт
- Масло вершкове - 80 г
- Борошно - 200 г
- Яйце (свіжі, 2 для тіста) - 3 шт
- Сіль
- Капуста - 200 г
- Печериці (білі свіжі) - 300 г
- Огірок (cолоні, середнього розміру) - 2 шт
- Морква (терта, маленька) - 1 шт
- Цибуля ріпчаста (маленька) - 1 шт
- Кріп (свіжий) - 1 ст. л.
- Сухарі панірувальні - 4 ст. л.
Картоплю почистити, відварити.
Огірки ріжемо дрібними кубиками. Моркву тремо на середній тертці. Капусту, цибулю, кріп дрібно ріжемо.
Обсмажуємо на рослинному маслі капусту, моркву, цибулю 10 хвилин.
Додаємо гриби, продовжуємо смажити.
Додаємо солоні огірки, кріп, обсмажуємо.
Коли картопля звариться, зливаємо воду, розминаємо товкачем, додаємо вершкове масло, 2 яйця, борошно, перемішуємо. З картопляного тіста формуємо коржі, в середину викладаємо начинку, краї з´єднуємо і надаємо овальну форму. Вмочуємо в збите яйце і обвалюємо в паніровoчних сухарях.
Обсмажуємо в сковороді на рослинній олії.
Смачного!.
Рецепт салата с фетойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Лучшие кулинарные сайтыКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter