Картопляні зрази з грибами
- Картопля - 1 кг
- Гриби (заморожені) - 0.5 кг
- Борошно - 0,5 скл.
- Яйце - 4 шт
- Цибуля- 1 шт
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сухарі панірувальні
Гриби трохи розморозити, дрібно порізати і обсмажити з дрібно порізаною цибулею, посолити, поперчити.
Остудити і додати натерті на крупній тертці яйця.
Картоплю відварити в шкірці, очистити ще теплою, і пропустити через м´ясорубку.
У картопляну масу додати 2 яйця, борошно, сіль, перець. Добре перемішати.
З отриманого тесту брати по шматочку, сформувати коржик. У центр кожного коржика викласти трохи начинки, краї защеплять, надати овальну форму.
Зрази вмокнути в збиті яйця, а потім обваляти в панірувальних сухарях, і смажити на сковороді, в олії.
Начинкою можуть бути не тільки гриби, але і печінка, серце, м´ясо, рис з яйцем.
При приготуванні зраз, руки змочувати холодною водою.
Простые рецепты: рецепты блюд с ливером. Рецепты приготовления блюд.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.ua салат мимоза
Рецепты домашнего майонеза. Майонез в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter