Картопляні "Їжачки"
- Картопля 5 шт.
- Шинка 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи грецькі 80 г
- Цибуля зелена 50 г
- Сіль
- Олія рослинна
Картоплю відварити в мундирі.
Розрізати кожну картоплину уздовж навпіл і вийняти частину м'якоті.
Зелену і ріпчасту цибулю подрібнити. Сир натерти. Шинку нарізати невеликими кубиками.
Розігріти олію, обсмажити цибулю, додати шинку і готувати 3 хвилини. Зняти з вогню і додати сир та зелену цибулю.
Яйця злегка збити.
Горіхи подрібнити.
Наповнити картоплини начинкою. Скласти з половинок цілі і закріпити зубочистками.
Обмочити кожну спочатку в яйце, а потім у горіхи. Викласти на деко і запікати при 180 градусах 10 хвилин.
Рецепты салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
рецепт оладьи их тыквы тыквенные
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты с творогом фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Вкусные рецепты с фото - салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт пасхиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter