"Картопляні яйця"
625
інгредієнти:
- Картопля 4 шт.
- Яйце перепелине 8 шт.
- Сир твердий 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Картоплю відварити в мундирах.
Остудити і очистити.
Розрізати на дві частини, знизу зрізати, щоб картоплю можна було поставити.
Чайною ложкою зробити поглиблення в картоплі.
Викласти картоплю в змащену вогнетривку форму. Посолити і поперчити поглиблення. Вбити в нього перепелине яйце.
Посипати зеленню і тертим сиром.
Запікати в духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Салаты с перепелиными яйцами рецепты с видеоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Официальный сайт Tramontina: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі