Картопляні трояндочки з грибним соусом
681
інгредієнти:
- Картопля
- Борошно
- Сушені гриби
- Олія
Варимо картоплю, зливаємо більшу частину води, робимо пюре. У гаряче пюре додаємо борошно, пюре повинне бути дійсно гарячим, щоб борошно заварилося.
На деко застелене папером для випічки викладаємо остигле пюре (кондитерським шприцом з насадкою зірочка).
Запікаємо в духовці до появи золотистої скоринки.
Для соусу замочуємо гриби в окропі.
Обсмажуємо 1 ст.л. борошна в соняшниковій олії.
Виливаємо гриби разом з водою в якій замочили, солимо, перчимо і даємо прокипіти хвилин 15 на маленькому вогні.
Сервіруємо.
Польская выпечка рецептыУдиви своих родных рецептами супов на каждый день! Узнай подробнее на сайте
Диетические рецепты при заболеваниях. Рецепты диетических завтраков.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі