Картопляні рулетики з грибами, запечені у сметані
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 1 зуб.
- Гриби свіжі 300 г
- Сметана 200 мл
- Борошно пшеничне
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль, перець
Очищену картоплю натерти на дрібній тертці, натерти одну цибулину, додати яйце, столову ложку сметани, борошно (тісто повинно бути як на деруни), посолити, поперчити і обсмажити на олії деруни, але великими розмірами.
Тим часом порізані гриби обсмажити з цибулею і часником, посолити і поперчити. Загорнути гриби у деруни. Готові рулетики скласти у сковорідку і залити сметаною. Поставити у духовку і запікати хвилин 20 при температурі 200°С.
http://recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Потрясающе вкусный салат - салат с жареными грибами. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты - рецепты капусты пелюстки. Семена почтой, в том числе редкие.
Кулинария французская кухня рецепты скачать. Французская кухня кулинарные рецепты.
Готовим со вкусом: рецепт рахат лукума с фото.
Чанахи рецепт в горшочкахРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter