Картопляні пристрасті
- Картопля - 1.5 кг
- Фарш м´ясний - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Помідор (великий) - 1 шт
- Огірок (маринований) - 2 шт
- Сир твердий - 100 г
- Яйце - 1 шт
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Кетчуп
- Майонез
- Маслини
- Оливки
- Олія
Картоплю (краще брати велику плоску) почистити, розрізати вздовж на 3 частини, середня найтонша, і акуратно скласти в каструлю, всі частини разом, як би цілу. Відварити в підсоленій воді до напівготовності (3-5 хв в залежності від розмірів від закіпання).
Фарш солимо, перчимо, + приправки до м´яса і яйце (я робила фарш свинина-яловичина, але думаю можна і курочку окремо або в комбінації).
Помідор, цибулю, огірок, сир нарізаємо тонкими пластинками (за кількістю картоплин).
Збираємо:.
розкладаємо на робочу поверхню кожну картоплю в ряд, трошки солі, перчику.
перший шматочок: кетчуп-цибуля-сформувати коржик з фаршу-кетчуп-огірочок-кетчуп.
третій шматочок: майонез-сир-майонез-помідор-сіль-майонез (кетчуп і майонез так часто, але тоненькою сіточкою).
Беремо на долоньку перший шматочок, накриваємо порожнім другим, зверху перевертаємо начинкою вниз третім, проколюємо шпажкою для шашлику або зубочисткою і викладаємо на змащене олією деко, зверху змащуємо легенько майонезом і посипаємо приправами для картоплі. У розігріту духовку 180-200 С на 30-40 хв.
Викладаємо на блюдо, шпажки можна прибрати, а можна прикрасити або навіть зробити овочевий шашличок (огірочки, грибочки, маслинки і т. д. ).
Смачного!.
Дуже довго все писала, але насправді робиться швидко і легко. А смак м-м-м . (Не буду розповідати, краще спробуйте самі!. !. ).
Таиландская кухняМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Кулинарный сайт ирины крутовой. Сайт - ведическое кулинарное искусство.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter