Картопляні "пиріжки" із м'ясною начинкою
- Мясo (свинина або яловичина) 300 г
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці 7 шт.
- Яйце 2 шт.
- Борошно 3 ст.л.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Відварити м'ясо і пропустити його через м'ясорубку. Цибулину, із якою варилося м'ясо теж додати у фарш, попередньо вийнявши з неї спеції.
Відварити картоплю у підсоленій воді.
Розім'яти готову картоплю на пюре.
Додати 2 яйця і перемішати.
Додати борошно і гарно перемішати, щоб не залишилося грудочок.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору.
Нарізати гриби і обсмажити з цибулею.
Додати фарш і обсмажити ще хвилин 5. Посолити, поперчити. Додати спеції. Можна додати трохи води (бульйон від м'яса).
Із картопляного "тіста" вологими руками зробити невеликі коржики і викласти на тарілку з панірувальними сухарями.
Два коржики - одна котлетка.
На один коржик покласти начинку.
Другим коржиком прикрити і сформувати котлетку. Обваляти у сухарях панірувальних.
Обсмажити в олії.
Смажити по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні.
Рецепт сирника з макомРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Купить Белые грибы, цены - салат с белыми грибами.
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты с грибами.
Потрясающе вкусный салат: салат з свинячим язиком. Крабовый Салат. Рецепты.
Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Вкусные рецепты с фото: как испечь пирог из тыквы. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter