Картопляні "пальчики" з шинкою
- Картопля 1 кг
- Борошно 25 г
- Сметана 1 ст.л.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Капуста білоголова (квашена) 40 г
- Шинка (копчена)
- Петрушка 1 пуч.
- Олія рослинна
Картоплю очистити, помити і відварити.
Відварену картоплю натерти, змішати з борошном, жовтками, сметаною і дрібкою солі.
З тіста зліпити невеликі валики, завбільшки з палець, попередньо посипавши руки борошном (інакше пюре буде розмазуватися).
Валики відварити в підсоленій воді, доки вони не спливуть.
Викласти на дуршлак, остудити.
Капусту відкинути на дуршлак, віджати.
Шинку нарізати на квадрати.
На великій сковороді підрум'янити картопляні "пальчики" на соняшниковій олії.
До них додати шинку, смажити 2 хвилини.
Викласти в сковороду капусту і тушкувати разом 5 хвилин.
Насамкінець посипати нарізаною петрушкою.
Крем для торта из йогурта и сгущенкиКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Как приготовить летний салат - рецепт салата с языка. Рецепты салатов на любой вкус.
Торты без выпечки рецепты с фото пошаговоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter