Картопляні оладки із сьомгою
650
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Сьомга 200 г
- Крохмаль 4 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Картоплю помити, почистити і натерти на крупній тертці, викласти у миску.
Нарізати сьомгу невеликими шматочками, викласти у миску до картоплі, додати крохмаль, сіль і перець.
Все добре перемішати.
Розігріти у сковороді олію, викласти отриману масу у вигляді оладок і смажити по 2 хвилини з кожного боку.
Їсти краще зі сметаною.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт ужина на скорую руку.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі