Картопляні ковбаски
- Квашена капуста 800 г
- Картопля варена 500 г
- Борошно 150 г
- Яйце 1 шт.
- Бекон 100 г
- Сіль
- Рослинна олія 2 ст.л.
Відварити картоплю. Добре потовкти або пропустити через м'ясорубку. Додати яйце, сіль, борошно і добре перемішати і накатати невеликі ковбаски. Бекон нарізати маленькими кубиками. На рослинній олії обсмажити ковбаски до лeгкого рум'яного кольору. Додати бекон і щe трохи обсмажити. Потім додати капусту, налитио 200 мл води. Все добре перемішати, посолити за смаком і тушкувати на повільному вогні 25-30 хвилин.
Рецепты вкусных блюд - первые блюда рецепты. Вкусные рецепты блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта киевский. Рецепты на праздничный стол.
ТутКоктейли и домашнее приготовление вин
Рецепты для хлебопечки, вкусно: оригинальные салаты из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом: шашлык из куриных сердец.
Шоколадная ореховая паста Эко - ореховая паста рецепт. Арахисовая паста! Здоровая еда.
Рецепты тортов - рецепт торт спартак. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter