Картопляні котлети зі шпинатом
- Картопля
- Шпинат (свіжий) 800 г
- Сіль, перець
- Оливки зелені 50 г
- Коріандр (мелене насіння)
- Куркума
- Яйце куряче 1 шт.
- Цибуля шалот 1 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Горіх мускатний
Картоплю нарізати великими кубиками і поставити варити в підсоленій воді.
Шпинат промити, перебрати, обсушити.
У розігрітій сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю, дрібно нарізану.
Додати шпинат і протушкувати, доки він не зменшиться в об'ємі у кілька разів (5-10 хвилин).
Посолити, поперчити.
Зі звареної картоплі робимо пюре, перемішуємо зі шпинатом, оливками, коріандром, куркумою, яйцем, горіхом мускатним.
Формуємо котлети і смажимо в розігрітій сковороді до рум'яної скоринки.
Рецепт пончиков творожныхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт Украинский борщ. Рецепт приготовления Украинского борща.
Рецепты блюд из овощей мяса рыбы на пару. Рецепты приготовления рыбы на пару.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торт наполеон. Вкуснейшие рецепты тут.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter