Картопляні котлети з грибною підливою
- Картопля
- Цибуля ріпчаста
- Гриби
- Сухарі панірувальні
- Сметанa
- Вершки (молоко)
- Борошно
Картоплю очистити і поставити варити.
Цибулю порізати кубиками.
Печериці розморозити, великі гриби порізати і поставити обсмажуватися, після того, як випарується вода, ще приблизно 3-5 хвилин.
Гриби викласти в каструлю.
На сковороді, де смажилися гриби, обсмажити цибулю і викласти в каструлю з грибами. Додати 4 столові ложки сметани, молоко і воду, перемішати і поставити на вогонь. 2 столові ложки пшеничного борошна розвести в чашці холодної води і вилити в грибний соус. Дати прокипіти і зняти з вогню.
Картоплю злити і пом'яти, додавши масло, і, коли трохи охолоне, 2 сирих яйця. Сформувати котлети й обваляти їх у панірувальних сухарях.
Котлети обсмажити на олії і подати до столу.
Рецепт первого блюда - рассольник www.recepti.biz.ua
Колбаса домашняя без кишокРецепты колбас. О домашних колбасах
Пирог из тыквыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Салоны кухонной мебели: кухня с юлией высоцкой. Мебельная фабрика Стильные Кухни.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter