Картопляні котлети з грибним соусом
- Гриби сухі 2 скл.
- Борошно 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист 1 шт.
- Картопля 1 кг
- Сухарі панірувальні
- Соняшникова олія
- Яйце 1 шт.
Картоплю відварити в мундирі. Зняти шкірку, доки картопля тепла і розім'яти в пюре. Додати сире яйце. Можна пропустити через м'ясорубку. Добре перемішати.
Сушені гриби залити водою (можна попередньо ненадовго замочити їх у воді) і в цій же воді відварити приблизно 10 хвилин. Води стільки, щоб закривала гриби.
Гриби процідити (бульйон не виливати), дрібно нарізати. Цибулину нарізати тонкими четвертинками кілець. На соняшниковій олії обсмажити гриби і цибулю до злегка золотистого кольору цибулі.
Додати борошно, добре перемішати, перекласти в каструльку, додати грибний бульйон, сіль, перець, лавровий лист. Тушкувати на повільному вогні, накривши кришкою хвилин 20.
Доки соус вариться, з пюре потрібно сформувати котлетки, злегка обваляти їх у панірувальних сухарях.
Обсмажити котлетки в рослинній олії з усіх боків до золотистого кольору.
Подавати готові котлетки гарячими, поливши гарячим грибним соусом.
Рецепт пиццы начинки. Начинка для тонкой пиццы.
Рецепт рыба на паруКулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты салата из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепт домашний майонез.
recepti.biz.ua блюда японской французской и фирменной американской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter