Картопляні "кошики" із лососевим мусом
- Картопля 400 г
- Вершки (жирні, 20-35%) 40 мл
- Масло вершкове 10 г
- Жовтoк яєчний 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Риба (червона, філе) 150 г
- Сік лимонний
- Мед
Картоплю зварити на пару або у воді.
Гарячу картоплю розім'яти у пюре разом із маслом і вершками, приправити; дати їй трохи охолонути. І потім додати жовтки, інтенсивно перемішуючи пюре. Воно виходить досить крутим.
Для мусу філе червоної риби збити у блендері з усіма іншими інгредієнтами. Приправити сіллю і перцем і ще раз збити.
Деко (або більшу низьку форму) викласти пекарським папером. На папері із невеликими проміжками за допомогою кондитерського шприца викласти 16 кружечків діаметром 5-6 см - це дно кошиків.
Потім видавити на кожному дні бортики по колу. Виходять "кошики".
Потім у шприц помістити рибний мус, який треба видавити у серединку кожного "гніздечка", повністю заповнюючи його.
Випікати у попередньо нагрітій до 200°С духовці 10 хв. І відразу ж подавати.
Можна заздалегідь зробити всі операції, крім випікання, і поставити кошики накритими в холодильник. За 10 хвилин до подачі поставити у нагріту духовку.
Начинку можна робити будь-яку. Наприклад, смажені з цибулею гриби.
recepti.biz.uaПриготовьте полезный горячий салат с Курицей и яблоками без майонеза
Сайты кулинарной тематики. Рецепты, кулинарный сайт международных блюд, коктейли, торт, окрошка.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter