Картопляні коржики з Еквадору
- Картопля (варена) 8 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир (тертий, краще кількох сортів) 150 г
- Куркума 0.5 ч.л.
- Зелень свіжа
Відварюємо картоплю в мундирі. Цибулю обсмажуємо на рослинній олії до золотистого кольору з додаванням куркуми. Робимо пюре з картоплі із засмажкою, сіллю, перцем, соєвим соусом. Все добре вимішуємо.
Сир тремо і змішуємо з дрібно порізаною зеленню - цибуля і петрушка.
З пюре зробити кульки середнього розміру, розім'яти руками в коржик, викласти на нього начинку.
Робимо товстенькі коржі. Перевірити, щоб не було дірочок, інакше сир витече при смаженні.
Обсмажити коржі з обох сторін на сковороді без олії. Готові коржі можна їсти як самостійну страву (зі сметаною) або як гарнір до м'яса.
Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты.
Рецепты капусты пелюсткиВкусные и полезные блюда для стройной фигуры. Рецепты от диетолога. Читать
http://recepti.biz.ua заправка салат цезарь
Кухонный миксер-комбайн Tiger: домашний майонез миксером видео.
Салаты рецепты с фото на праздничный столКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter