Картопляні кeфте
694
інгредієнти:
- Картопля 5 шт.
- Булгур 1 скл.
- Вода 40 мл
- Петрушка 6 шт.
- Цибуля зелена 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Олія оливкова 3 ст.л.
Відварити картоплю, почистити.
У більшу посудину висипати булгур.
Додати картоплю і розім'яти виделкою.
Руками все перемішати як тісто, додати трохи води, спочатку 3-4 ст.л., а потім за обставинами.
Додати олію оливкову, сіль.
На сковороді обсмажити цибулю, додати пасту, перемішати, ще трохи протушкувати.
Додати цибулю в картопляно-булгурну масу, перемішати руками.
Нарізати петрушку та цибулю зелену.
І додати до картоплі, перемішати.
Зліпити кефти. Узяти в руку трохи "кашки" і здавити в руці.
Тиква рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото.
Диета: рецепты для похудения - рецепты салатов на новый год с фотографиями. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі