Картопляні деруни-зрази
- Картопля 10 шт.
- Часник 1 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Молоко 0.25 скл.
- Шинка 100 г
- Сир твердий 100 г
- Кріп
- Крупа манна 5 ст.л.
- Базилік (сушений) 1 ч.л.
- Карі 0.5 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна 100 г
- Перець чорний (мелений)
Сиру картоплю очистити, перекрутити через м'ясорубку разом з часником. Віджати сік через марлю. Додати яйце, молоко, 3-4 ст. л. борошна, посолити, поперчити, перемішати.
На руці зробити коржик із картопляного фаршу, в серединку покласти по шматочку шинки та сиру, відщипнути билинку від гілочки кропу.
Сформувати котлетку.
Приготувати панірування: змішати манку, борошно, сушений базилік і карі.
Обваляти деруни в паніровці.
Обсмажити з обох сторін в олії.
Подавати зі сметаною, улюбленим соусом або з обсмаженою цибулею.
Рецепты салатов: салати та закуски. Очень вкусные закуски.
Простые рецепты - рождественские рецепты выпечки.
Рецепт пончиков творожныхИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Сенсационный Термомикс ТМ5.
Как приготовить летний салат: рецепт салата мимоза с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт торта медовик тут
http://recepti.biz.ua происхождение торта наполеон рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter