Картопляні човники, запечені з білими грибами
- Картопля
- Гриби (білі)
- Помідор
- Сир твердий 100 г
- Часник
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста
- Зелень
Картоплю вимити щіточкою, обсушити.
Загорнути кожну картоплину у фольгу.
Запекти до готовності (можна відварити в мундирі).
Кожну картоплину розрізати вздовж на дві частини. Акуратно чайною ложкою вийняти середину.
Гриби залити окропом на 30-40 хвилин. Відварити в підсоленій воді хвилин 10.
Нарізати, обсмажити разом з цибулею. Додати серцевину картоплі, нарізану кубиками, потім часник і зелень. Вимкнути.
Помідор обдати окропом. Зняти шкірочку, розрізати, видалити насіння.
Нарізати кубиком, додати в гриби.
Всю масу посолити і поперчити.
Начинити грибами картопляні човники.
Посипати тертим сиром.
Запекти в духовці хвилин 15.
Салаты мясные рецепты приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.
ЗдесьНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления
Мясные салаты с ананасомМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности
Салаты мимоза и т д http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter