Картопляні човники, запечені з білими грибами

ДРУГІ СТРАВИ
868 Картопляні човники, запечені з білими грибами
Фото - Картопляні човники, запечені з білими грибами
інгредієнти:
  • Картопля
  • Гриби (білі)
  • Помідор
  • Сир твердий 100 г
  • Часник
  • Олія рослинна
  • Цибуля ріпчаста
  • Зелень

Картопляні човники, запечені з білими грибами інгредієнти Картоплю вимити щіточкою, обсушити.

Загорнути кожну картоплину у фольгу.

Запекти до готовності (можна відварити в мундирі).

Кожну картоплину розрізати вздовж на дві частини. Акуратно чайною ложкою вийняти середину.

Гриби залити окропом на 30-40 хвилин. Відварити в підсоленій воді хвилин 10.

Нарізати, обсмажити разом з цибулею. Додати серцевину картоплі, нарізану кубиками, потім часник і зелень. Вимкнути.

Помідор обдати окропом. Зняти шкірочку, розрізати, видалити насіння.

Нарізати кубиком, додати в гриби.

Всю масу посолити і поперчити.

Начинити грибами картопляні човники.

Посипати тертим сиром.

Запекти в духовці хвилин 15.

доставка Украинской кухни

Салаты мясные рецепты приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: кекс з яблуками рецепт. Очень вкусные кексы.

ЗдесьНа нашем сайте лучшие рецепты с подробным описанием приготовления

Мясные салаты с ананасомМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности

Салаты мимоза и т д http://recepti.biz.ua

recepti.biz.uaРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter