Картопляні човники з грибами
807
інгредієнти:
- Картопля 7 шт.
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 3 скл.
- Сіль
- Перець чорний
- Сир
Картоплю ретельно вимити і зварити у пароварці майже до готовності.
Нарізати гриби.
Обсмажити на олії.
Нарізати цибулю соломкою і додати до грибів.
Коли цибуля обсмажиться, додати сметану.
Посолити, поперчити. Випарити зайву рідину.
Картоплю очистити, розрізати уздовж, вийняти середину.
Заповнити середину грибами і викласти у форму. Якщо багато, на деко.
Натерти сир.
Посипати зверху.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 10.
Доки сир не розплавиться.
Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща с голушками.
Рецепт домашний майонезРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі