Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи

ДРУГІ СТРАВИ
583 Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи
Фото - Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи
інгредієнти:
  • Індичка (філе) 300 г
  • Ананас (консервований) 1 бан.
  • Молоко кокосове (рисово-соєве) 250 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цукор тростинний 1 ч.л.
  • Карі (порошок) 2 ч.л.
  • Сіль
  • Олія рослинна
  • Картопля (велика) 5 шт.
  • Сир твердий 25 г
  • Імбир (мелений)
  • Перець чорний (мелений)

Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи Нарізати філе індички, цибулю і ананас.

Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи Обсмажити індичку до золотистої скоринки із карі і цукром. Потім обсмажити цибулю. 

Додати молоко, сіль, перець і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. Потім додати ананас і тушкувати ще 2 хвилини.

Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи У солоній воді відварити картоплю, розрізану уздовж, 10 хвилин. Очистити середину.

Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи Обсмажити у фритюрі до золотавої скоринки.

Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи Начинити і поставити в духовку на 15 хвилин при 200 градусах. 

 

Як варити уху з риби рецептяк варити уху

Риба смажена фоториба смажена фото

Рецепты едим дома с юлией высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Готовим со вкусом: рецепты с мидиями с фото.

Рецепт маковый торт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter