Картопляні човники, фаршировані індичкою по-тайськи
630
інгредієнти:
- Індичка (філе) 300 г
- Ананас (консервований) 1 бан.
- Молоко кокосове (рисово-соєве) 250 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цукор тростинний 1 ч.л.
- Карі (порошок) 2 ч.л.
- Сіль
- Олія рослинна
- Картопля (велика) 5 шт.
- Сир твердий 25 г
- Імбир (мелений)
- Перець чорний (мелений)
Нарізати філе індички, цибулю і ананас.
Обсмажити індичку до золотистої скоринки із карі і цукром. Потім обсмажити цибулю.
Додати молоко, сіль, перець і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. Потім додати ананас і тушкувати ще 2 хвилини.
У солоній воді відварити картоплю, розрізану уздовж, 10 хвилин. Очистити середину.
Обсмажити у фритюрі до золотавої скоринки.
Начинити і поставити в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.
Як варити уху з риби рецептяк варити уху
Риба смажена фоториба смажена фото
Рецепты едим дома с юлией высоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Готовим со вкусом: рецепты с мидиями с фото.
Рецепт маковый торт здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі