Картопляні човники
- Картопля варена в мундирі 10 шт.
- Фарш яловичий
- Гриби свіжі
- Сир 200 г
- Помідори 3 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Майонез
- Сметана
Картоплю відварити в мундирі, майже до готовності.
Яловичину відварити і перекрутити на м'ясорубці, посолити, поперчити.
Гриби порізати і разом з цибулею обсмажити, додати до фаршу, перемішати.
Картоплю остудити, очистити і розрізати вздовж на половинки.
Чайною ложечкою вийняти середину, (щоб були як човники, але дно повинно бути товстеньке) і додати до фаршу.
Тепер фаршем заповнюємо половинки і занурюємо в майонезно-сметанну суміш.
Помідори ріжемо кружальцями і викладаємо зверху на човники.
Сир трeмо на тeртці і посипаємо на помідори.
Викладаємо на деко і в духовку на 10 хвилин.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарная социальная сеть. Кулинарные блоги
Рецепт Бисквита В Мультиварке: салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями. Кулинарные рецепты с пошаговыми фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter