Картопляні човники
- Картопля 8 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль 0.5 упак.
- Сир (пармезан, емменталь) 200 г
- Вершки 4 ст.л.
- Яйце 2 шт.
- Цибуля зелeна 4 шт.
8 цілих великих картоплин добре миємо й обсушуємо паперовим рушником.
На деко насипаємо велику сіль так, щоб вона покрила усе деко.
Картоплю обмазуємо оливковою олією і викладаємо на сіль, запікаємо в духовці при 180°С 1 год 20 хв.
Всі інгредієнти для начинки перемішати до однорідної маси.
Коли картопля готова, обтерти її від зайвої солі. Акуратно ножем зрізати з обох сторін боки картоплі так, щоб зручно було її поставити.
Чайною ложкою "вигребти" серцевину, залишаючи трохи картоплі з боків і 1 см знизу.
Трохи вийнятої м'якоті картоплі додати в начинку.
Начинку викласти в картоплю з невеликою гіркою. Запікати 5-7 хвилин до утворення золотої скоринки.
Домашний Йогурт VIVO - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты новогодних блюд. Готовим со вкусом.
Салат язык рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Мимоза салат рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter