Картопляні човники
836
інгредієнти:
- Картопля (велика) 4 шт.
- Яйце 4 шт.
- Сир 50 г
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
Картоплю очистити і вирізати ножем поглиблення (щоб з картоплини вийшов "човник").
Відварити картоплю протягом 5 хвилин у підсоленій воді, дістати з води, обсушити, обмазати олією і поставити в духовку при 180 градусах до утворення рум'яної скоринки.
У поглиблення кожної картоплини розбити яйце, посолити, поперчити.
На яйце викласти скибочку сиру і поставити в духовку хвилин на 5-10.
Как приготовить вкусный шашлык - салати з серцем. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат невеста рецепт. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салатов с каперсами.
Мастер шеф рецепты участниковКулинарные рецепты с фотографиями от Стожар. Вкусно. Полезно. Просто
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі