Картопляні боровички
- Картопля 5 шт.
- Сир твердий 200 г
- Бекон
- Печериці 5 шт.
- Зелень
- Часник 2 зуб.
- Масло вершкове
- Майонез
- Сіль
Картоплю добре вимити, запекти в мікрохвильовій печі або духовці до готовності.
Сир натерти на тeртці.
Зелень і часник подрібнити.
Бекон нарізати дрібними брусочками.
Картоплю розрізати навпіл.
З половинки зробити стаканчик видаливши акуратно серцевину, всередині стаканчик посолити і змастити майонезом.
Другу половинку картоплі очистити від шкірки, посолити за смаком, додати масло, зелень, розім'яти всe добре виделкою зробивши пюре.
У пюре додати бекон.
У стаканчик покласти капелюшок печериці (заздалегідь обсмажений).
Наповнити стаканчик до країв сиром змішаним із зеленню і часником.
Пюре покласти на стаканчик, сформувати капелюшок.
Капелюшок змастити майонезом.
Присипати сиром.
Відправити в розігріту духовку.
Через 15 хвилин вийняти, після утворення рум'яної скоринки.
Рецепты приготовления блюд: первые блюда рецепты.
Готовим со вкусом - американские салаты рецепты.
Печеня по домашньому рецептипеченя по домашньому
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата курица в перьях. Вкуснейшие рецепты тут.
Рецепты С Фото на любой вкус: рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Рецепт крема для украшения торта recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter