Картопляні биточки, під рагу з овочів і грибів
- Картопля (відварена)
- Сухарі панірувальні
- Олія
- Кабачoк
- Томат
- Гриби (Заморожені або консервовані)
- Цибуля
- Зелень
- Спеції
Картоплю відваріть . остудіть . Розімніть з допоможемо вилки . посоліть . додайте порізану зелень.
Сформуйте биточки . намажте з олією і обсипте панірувальними сухарями . Допомагайте лопаткою . що б надати потрібну форму . (Я роблю різної величини . Залежить від їдця . Чоловікові побільше розміром . нам трохи менше))).
Ставимо в духовку на 15 хвилин . запікаємо при температурі 250 до золотистого кольору . А тим часом . Обсмажуємо з цибулею часником гриби.
Кабачок і томат ріжемо .
Додаємо в напівготові гриби . солимо . перчимо . і тушкуємо 10-15 хвилин під закритою кришкою . в кінці додаємо зелень.
Наші биточки готові . зверху поклали овочеву . грибну суміш . (Можна брати будь-які овочі . Перець солодкий . моркву . капуста . Все що завгодно . ))) Приємного Апетиту!. !. !.
Как приготовить летний салат - рецепт салата белочка. Рецепты для пекарни.
Крабовый Салат. Рецепты: салат з свинячим язиком. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter