Картопляні битки "Асорті"
681
інгредієнти:
- Картопля 11 шт.
- Борошно 7 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Зелень (заморожена) 1 ст.л.
- Сир 50 г
- Часник 2 зуб.
- Перець
Картоплю прокрутити на м'ясорубці, викласти в марлю, віджати.
Додати яйця, сіль, перець, борошно, видавлений часник, ретельно перемішати. Розділити на 2 частини. В одну додати зелень, в іншу тертий сир.
Смажити на розігрітій сковороді до золотистої скоринки, викладаючи фарш ложкою.
Перед подачею на стіл, полити сметаною або підсмаженим салом з цибулею.
CAKE-BAR: крем с манкой для торта. Крем для торта.
Кулинарные рецепты - рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі