Картопляне рагу з кабачками
784
інгредієнти:
- Картопля (велика) 5 шт.
- Капуста білоголова 1 шт.
- Кабачoк (великий) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква (велика) 1 шт.
- Часник 2 шт.
- Перець гострий 1 шт.
- Лавровий лист
- Перець чорний
Нашаткувати капусту, покласти в сотейник і налити води 1-1,5 см. Тушкувати хвилин 10.
Нарізати картоплю кубиками і додати до капусти, додати 3 ст. л. соняшникової олії, тушкувати хвилин 10.
Нарізати цибулю, натерти на тертці моркву (можна порізати соломкою), додати до овочів. Нарізати гострий перець дрібно.
Потім відразу нарізати кубиками кабачок і додати до овочів, додати лавровий лист, чорний перець, подрібнений часник. Тушкувати до готовності.
Как приготовить летний салат - рецепты приготовления мясных салатов.
Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі