Картопляне рагу
- Картопля 1 кг
- Перець солодкий (червоний) 1 шт
- Кабачок 1 шт
- Часник 10 зуб.
Для цієї страви краще використовувати дрібну картоплю, а ідеально - дрібну молоду. Картоплю ретельно миємо, трохи підсушуємо.
Обвалюємо трохи в солі. Укладаємо в змащену рослинним маслом форму.
Присипаємо сушеною зеленню, скроплюємо рослинним маслом. Між картоплинами прокладаємо цілі чищені зубчики часнику.
Накриваємо фольгою і ставимо в духовку на 30 хвилин при 200 градусах.
Нарізаємо кільцями (або натираємо на тертці) будь-які овочі, я використовувала кабачок і солодкий червоний перець.
Натираємо на тертці сир.
Дістаємо картоплю з духовки, знімаємо фольгу, викладаємо зверху кабачок, перець, посипаємо сиром.
Ставимо в духовку ще на 20 хвилин.
До цього рагу добре подати салат з редьки. Редьку натерти, посипати сіллю, скропити оцтом, полити олією.
Подати рагу з салатом з редьки, зверху посипати зеленню.
ЗдесьКонфеты с доставкой до двери. Доступные цены. Покупайте Онлайн
Рецепты с малиной - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.
http://recepti.biz.ua пост кулинарные рецепты
Салат с кукурузой и Курицей: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
Как сделать салаты селедка под шубой и мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter