Картопляне рагу
- Картопля 7 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
Картоплю розрізати на 4 частини, укласти в каструлю, налити води вище рівня картоплі на 1-2 см. Довести до кипіння, варити накривши кришкою.
Натерти на крупній тертці моркву, нарізати цибулю. У сковороду налити олію, смажити цибулю до золотистого кольору, додати моркву терту, трохи обсмажити, налити півсклянки води чи бульйону, накрити кришкою і тушкувати хвилин 10.
Довести картоплю майже до готовності, додати сіль, тушковану моркву з цибулею, додати лавровий лист і перець горошком, спеції і тушкувати ще хвилин 5.
Подавати можна із зеленню, сметаною, майонезом.
Вкусные рецепты блюд: первые блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты консервация овощей. Рецепты консервации овощей.
Рецепты из капусты: капуста пелюстка рецепт. Безумно вкусные рецепты блюд.
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с буряком фото. Готовим со вкусом.
Рецепты салатов с морепродуктами тут
Рецепт рыба на паруРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Салат мимоза приготовление. Рецепт салата мимоза с рисом.
Рецепт торт наполеонИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter