Картопляне пюре із тушкованою курячою печінкою
- Картопля 8 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Молоко 1 скл.
- Сіль
- Печінка куряча 450 г
- Олія 5 ст.л.
- Сметана (йогурт) 200 г
- Спеції (сіль, перець мелений)
- Борошно 150 г
Картоплю почистити, нарізати.
Варити 20 хвилин, посолити. Злити воду, додати масло і молоко. Потовкти.
Печінку розморозити.
Покласти печінку у пакет і насипати борошно.
Пакет добре струснути, щоб печінка покрилася повністю борошном.
У сковороду налити олію і обсмажити печінку із двох боків до готовності.
На готову печінку вилити сметану або йогурт, обережно перемішати, посолити, поперчити і тушкувати 5-10 хвилин.
До картоплі та печінки подати салат зі свіжих овочів і солону капусту.
Лазанья со шпинатомлазанья со шпинатом
Салаты с буряком и мясом рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Лазанья из мацы - арахисовое масло рецепт.
Кульки з нитоккульки
Рецепты пошаговые с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Польская кухня особенностиПольская светотехническая продукция
Технология приготовления блюд из яиц. Рецепты приготовления блюд из бычьих яиц.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter