Картопляне пюре із печеною куркою
- Курка 3 шт.
- Картопля 8 шт.
- Сіль
- Олія соняшникова
- Часник
- Молоко 150 мл
- Масло вершкове 50 г
- Зелень
- Перець чорний (мелений)
Почистити, порізати і відварити картоплю у підсоленій воді до м'якості.
Курку розморозити, порізати з розрахунком - 2 шматочки на порцію.
Посолити шматочок з усіх боків і рукою розтерти сіль рівномірно, зверху поперчити.
Деко змастити олією і щільно один до одного укласти шматочки курки. Розігріти духовку, поставити курку. Запікати при температурі 250-280 градусів близько 40-50 хвилин (скоринка повинна стати добре підсмаженою, але м'ясо - м'яким і соковитим).
Коли буде готове - на 4 часточки розрізати кожен зубчик часнику і викласти їх поверх шматочків курочки.
Вимкнути духовку, а курку залишити у середині хвилин на 5-10.
Приготувати пюре.
Нагріти молоко до кипіння.
Пом'яти картоплю на пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.
(Можна додати зелень).
Зелень і овочі можна використати як прикрасу, можна приготувати салат.
Усі інгредієнти з'єднати і подати до столу.
Авокадо яйцо салат фото рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
http://recepti.biz.uaПраздничная компания. Праздничное агентство
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык: медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Майонез на молоке видеоРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Кофе приготовление эспрессо. Продажа кофе эспрессо в украине.
Рецепт торт наполеонРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter