Картопляна запіканка з морепродуктами під грибним соусом
- Морепродукти (суміш, заморожені) 500 г
- Картопля 10 шт.
- Молоко
- Масло вершкове
- Сіль
- Помідор 1 шт.
- Олія рослинна
- Перець чорний
- Печериці 500 г
- Вершки (10%) 200 г
- Цибуля 1 шт.
- Сир (твердий) 70 г
- Сік (лимонний) 1 ч.л.
Дрібно порубати цибулю і обсмажити на олії.
Додати морський коктейль, сіль, чорний перець, тушкувати (морепродукти повинні бути замороженими). Нарізати помідор, відправити шматочки до морепродуктів. Збризнути лимонним соком. Тушкувати, доки води залишиться мінімум.
Із попередньо звареної картоплі зробити пюре (додати молоко і вершкове масло).
Деко змастити олією, потім викласти половину пюре. Це буде перший шар.
Накрити пюре морепродуктами. Це - другий шар.
Попередньо зварені гриби розрізати навпіл.
Морепродукти накрити другим шаром - залишеною картоплею.
Гриби обсмажити на олії. Додати вершки, довести до кипіння. За необхідності посолити.
Соусом залити запіканку.
Посипати тертим сиром.
Відправити в духовку хвилин на 5 (доки сир розплавиться).
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz Рецепты и советы
Рецепт царский салат с языком. Рецепты салатов на эстонском языке.
Рецепты Для Мультиварки - салат с свежими шампиньонами.
Рецепт салата мимоза с сырок http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter