Картопляна запіканка з грибами
- Гриби 200 г
- Картопля 1 кг
- Масло вершкове 100 г
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець
Гриби помити, висушити і нарізати тонкими часточками. Часник очистити та подрібнити. Обсмажити часник у вершковому маслі 2-3 хв. Додати туди ж нарізані гриби і тушкувати на середньому вогні, помішуючи, хвилин 15.
Картоплю очистити й нарізати тонкими кружечками. Форму для запікання змастити маслом, посипати панірувальними сухарями і викласти на дно 1/3 картоплі, знову змастити маслом, посолити, поперчити. Зверху викласти 1/2 грибів. Потім знову картоплю, масло, спеції і т. д. Останній шар з картоплі. Накрити фольгою й запікати в духовці при температурі 200°С 1 годину. Перед подачею на стіл перевернути пиріг на тарілку. Подавати зі сметаною і зеленню.
Тайский мясной салат. Мясной салат по-швабски.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Рецепты блюд. Рецепты всевозможных диет
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салат радичио рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
Рецепты приготовления блюд - сирник рецепти фото. Вкусные рецепты с фото.
Рецепт салат морепродуктовИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips - фруктовые десерты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Новогодние салаты 2012 с фото. Новогодние салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter