Картопляна запіканка із курячими сердечками та грибами
- Серце куряче 600 г
- Картопля 2 кг
- Печериці 400 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко (вершки) 150 мл
- Лавровий лист 1 шт.
Серце помити, почистити.
Відварити до готовності із додаванням солі та лаврового листа.
Бульйон злити, сердечка остудити (лаврушку викинути).
Зварити картоплю (посолити), воду злити, додати молоко, приготувати пюре.
Цибулю дрібно порізати, обсмажити до золотистого кольору, додати натeрту на тeртку моркву, дрібно порізані гриби, посолити, поперчити, готувати до випаровування рідини.
Овочево-грибну суміш і сердечка пропустити через м'ясорубку.
У форму для запікання першим шаром викласти картоплю.
Потім м'ясно-грибну суміш.
Далі знову картоплю, м'ясно-грибну суміш, картоплю.
Верх запіканки змастити жовтком.
Запікати у попередньо нагрітій духовці 45-50 хвилин при 200 градусах.
Готовим со вкусом: салаты новинки рецепты. Рецепты салатов на любой вкус.
http://recepti.biz.uaПроизводство соусов. Соусы и приправы на основе сои, информация о составе
Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г http://recepti.biz.ua
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Шоколадная начинка (для выпечки: рецепт шоколадного кекса на сметане. Очень вкусные кексы.
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель.
Кулинарные рецепты от Tramontina: торты без выпечки рецепты с фото.
Купить Электрогриль - приготовление блюд на электрогриле.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter