Картопляна запіканка із куркою
- Куркa 1 кг
- Картопля 1.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Вершки 200 мл
- Сіль
- Жовток яєчний
- Олія рослинна
- Приправа ("Вегета")
Курку помити, відварити до готовності, остудити, відокремити м'ясо від кісток.
Цибулю дрібно нарізати й обсмажити на олії.
Моркву натерти на середній тeртці і додати до цибулі.
Овочі тушкувати до готовності, можна додати трохи води.
Пропустити курку та овочі через м'ясорубку, додати "Вегету" і трохи бульйону від курки, щоб суміш вийшла не сухою.
Відварити картоплю у підсоленій воді, злити воду, додати вершки і зробити пюре (не рідке).
Половину картопляного пюре покласти у форму для запікання, розрівняти.
Зверху на пюре викласти всю курячо-овочеву суміш, розрівняти.
Викласти залишене пюре і зверху змастити збитим яєчним жовтком.
Духовку розігріти заздалегідь.
Запіканку випікати 35 хвилин при температурі 200 градусів до зарум'янювання.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рождественская выпечка рецепты. Рецепты выпечки.
Знакомства в г. Фруктовая: фруктовые десерты рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter