Картопляна запіканка із креветками
- Картопля 6 шт.
- Креветки (варені) 200 г
- Часник 1 зуб.
- Сир твeрдий 150 г
- Борошно 2 ст.л.
- Сметанa 200 г
- Соус (томатний) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна (масло вершкове)
Очистити креветки.
Картоплю почистити, порізати кружечками або кубиками і відварити у підсоленій воді до готовності, поклавши до нього нарізаний часник.
На сухій сковороді підсмажити борошно до легкого зарум'янювання.
Додати томатний соус.
Додати перець, сметану, сіль і добре розмішати. Якщо вийде густий соус, розбавити відваром від картоплі.
При помішуванні довести до закипання і зняти з вогню.
Воду із картоплі злити.
Невелике деко змастити маслом або олією і викласти шар картоплі.
На картоплю викласти креветки.
Соус викласти рівномірним шаром на креветки. Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 5-10 хвилин.
Натерти сир.
Вийняти з духовки і верхнім шаром насипати потертий сир.
Знову поставити в духовку до розплавлення сиру і підрум'янення, приблизно на 15 хвилин.
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салата из морепродуктов.
Купить яблоки, цены - салаты из яблок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter