Картопляна запіканка із копченою рибою
- Картопля 7 шт.
- Риба (червона, холодного копчення) 250 г
- Кріп (свіжий) 1 пуч.
- Сметана (жирність 25%) 100 г
- Вершки (жирність 30%) 100 г
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Перець червоний (мелений)
- Сіль
Картоплю помити, очистити і нарізати кружечками однакової товщини. Із риби зняти шкірку, видалити всі кісточки і нарізати тонкими скибочками. Кріп дрібно нарізати.
Форму для запікання обов'язково потрібно змастити вершковим маслом. Нарізку із картоплі і риби укласти у форму шарами і посипати кропом.
В окремій чашці гарно збити вершки, додати до них сметану і перець, акуратно перемішати. Трохи посолити.
Акуратно, рівним шаром, розподілити суміш зі сметани і вершків поверх картоплі із рибою. Бажано прикрити фольгою, але не щільно, щоб був зазор. Потім поставити в духовку на 40-45 хвилин при 200°С.
Рецепты салатов с фото: салат коктейль рецепты с фото.
Рецепт салата языка http://recepti.biz.ua
Морепродукты салат рецепт. Рецепты салата из морепродуктов.
Рецепт пампушек с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
recepti.biz Торт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter