Картопляна "запіканка"
- Картопля 6 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Сметана (15% або 20%) 2 ст.л.
- Олія рослинна (масло вершкове)
- Сіль 0.5 ч.л.
- Спеції
- Вода тепла 0.75 скл.
Картоплю і моркву нарізати кружечками. Цибулю нарізати кільцями або півкільцями. Викласти шарами в сковороду, змащену олією (або вершковим маслом).
Половину картоплі.
Моркву.
Цибулю, поперчити.
Іншу половину картоплі
Розвести сметану водою, туди ж додати сіль і спеції, вилити в пательню з картоплею, накрити кришкою і поставити на плиту. Довести до кипіння, зменшити вогонь і тушкувати хвилин 20 до готовності, у кінці можна посипати сиром тертим або викласти його пластами.
Якщо укласти картоплю у вогнетривкий посуд, можна готувати в духовці, наприкінці готування також додати сир. Сметану можна замінити на томатну пасту.
Рождественские рецепты выпечкиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Картошка В Мультиварке Рецепты - салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты c фотографиями кулинария домашняя кухня здесь
Кулинарные рецепты - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter