Картопляна паста з беконом
- Картопля (дуже велика) - 2 шт
- Сир (твердих сортів) - 100 г
- Бекон - 100-150 г
- Жовток яєчний - 2 шт
- Масло рослинне (для смаження)
- Сіль (за смаком)
- Перець (за смаком)
- Зелень петрушки (свіжа зелень) - 1 пучок.
Картоплю очистити. і нарізати дуже-дуже тонкими пластинками (в ідеалі товщина паперу) по всій довжині картоплини (візьміть максимально велику та довгу). .
Ніж повинен бути з широкою площиною і дуже гострим. .
Сир натерти на тертці.
Бекон нарізати кубиками і трохи обсмажити в сковороді з додаванням рослинної олії (так смачніше).
У окремому посуді розтерти жовтки і змішати з сиром.
Нарізану картоплю опустити в киплячу підсолену воду і, проварити при акуратному помішуванні буквально 30 секунд (у цьому і фокус). Багато відразу картоплі варити не треба (кинути в каструльку, відразу кипить і вийняти). Відварену картоплю відкинути на друшляк, нехай стече вода. Потім додати до підрум´яненого бекону картоплю. .
Зверху викласти сирно-яєчну масу і нарізану зелень петрушки. Акуратно перемішати. Від себе додам: кількість бекону, сиру, яєчних жовтків і зелені можна вибрати на свій смак. .
Готову страву подати гарячою. Приємного апетиту.
www.recepti.biz.ua рецепты Холодных закусок салатов
www.recepti.biz.ua самые лучшие кулинарные сайты
Украинская выпечка рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Готовим со вкусом: рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter