Картопляна "гармошка" з грибами
804
інгредієнти:
- Картопля 400 г
- Печериці (свіжі) 100 г
- Масло вершкове 50 г
- Зелень 1 пуч.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Гриби наріжте скибочками, обшпарте.
Очистіть картоплю і зробіть глибокі надрізи, щоб бульби розкрилися гармошкою. Потім вкладіть скибочки грибів і гілочки кропу.
Посоліть, поперчіть і помістіть картоплю у форму. Полийте розтопленим вершковим маслом, накрийте фольгою і запікайте в духовці протягом 30 хвилин.
Зніміть фольгу і продовжуйте готувати до тих пір, поки не підрум'яниться.
Перед подачею посипте дрібно нарубаним кропом.
Готовим со вкусом: рецепт приготовления салата мимоза.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты без выпечки. Рецепты здоровой выпечки.
Приготовление плова с куриными грудками. Рецепт приготовления плова.
Новогодние праздничные блюдановогодние праздничные блюда
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі