Картопляна бабка з грибами, сиром і грудкою
- Картопля 5 шт.
- Грудка (копчена) 200 г
- Печериці 200 г
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Сметана (майонез) 2 ст.л.
- Сир 200 г
- Масло вершкове 50 г
Очистити, нарізати гриби, нарізати грудку і все обсмажити на сковороді (можна додати цибулю).
Натерти картоплю на крупній тертці, додати в неї борошно, обсмажену грудку і гриби, сметану.
Натерти сир на крупній тертці. Залишити сиру стільки, щоб вистачило прикрити зверху горщики, а інший додати в картоплю.
Все перемішати. Горщики змастити вершковим маслом, щоб нічого не пригоріло. Укласти картоплю в горщики, зверху посипати сиром, закрити і поставити у вже розігріту духовку.
Готувати приблизно 40-45 хвилин при температурі 200 градусів, потім зняти кришечки і поставити ще хвилин на 5-10 для утворення красивої сирної скоринки.
Тестомес б/у. Всегда в наличии: выпечка домашнего хлеба рецепты. Закупка рецепты.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с фетой.
Черничное варенье. Черничное варенье рецепт.
Американская кухня фильм 1998Американский стаффордширский терьер. Стихи американских поэтов, биографии
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter