Картопляна бабка по-російськи
- Свинина (з прожилками сала) 700 г
- Картопля 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Кмин 2 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Шпик (олія)
Свинину нарізати шматочками і обсмажити з половиною цибулі на олії до рум'яної скоринки, в кінці додати цукор, перемішати, посолити і поперчити.
Другу половину цибулі нарізати півкільцями (або четвертинками, якщо цибулина велика) і обсмажити на салі до золотистого кольору.
Картоплю почистити і натерти на дрібній тертці, рідину віджати.
Посолити, додати кмин і смажену цибулю. Перемішати.
Качатницю змастити олією, викласти половину картопляної маси, додати обсмажене м'ясо, накрити другою частиною картопляної маси.
Розрівняти ложкою і поставити в розігріту до 180-200 градусів духовку на 1 годину.
Подавати зі сметаною.
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Бизнес с Avon, узнай секрет.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт лаваш на грилеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кулинария С Фото. Тысячи рецептов - кулинария с пошаговыми фотографиями. Книга кулинарных рецептов.
Рецепты консервации грибов recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter