Картопля "Золото печене"
- Картопля 1.5 кг
- Вода (кип´ячена) 1 скл.
- Молоко 1 скл.
- Бульйон (кубик) 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Гриби 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Спеції
Гриби порізати на тонкі шматочки середніх розмірів. Обсмажити гриби на сковороді. Цибулю нарізати кільцями і розібрати їх (кільця) на дрібні, тонкі колечка, також обсмажити до золотистого кольору.
Картоплю очистити і нарізати тонкими скибочками й укласти в змащену олією форму. Зверху висипати цибулю, на яку викласти гриби. Змішати воду, молоко, ввести в суміш подрібнений кубик і яйця. Краще брати грибний кубик - додасть аромату. Вмішати борошно (вводити, постійно помішуючи, щоб не було грудочок). Додати сіль і спеції.
Залити сумішшю картоплю. Запікати приблизно 1 годину в духовці. За час запікання 2-3 рази перемішати.
Осетинские пироги на заказ: салат святковий рецепт. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Салат с жареными грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
Мультиварки для выпечки - праздничные новогодние салаты.
Салат оливье мимоза рецепт. Рецепт салата мимоза.
Рецепт салата мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter