Картопля зі свининою, запечена у соусі під сирною скоринкою
- Свинина
- Картопля
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Томатна паста (кетчуп)
- Сир твердий
- Олія рослинна
- Сіль, перець
М'ясо заздалегідь відварити. Картоплю теж відварити.
Нарізати невеликими скибочками м'ясо. Викласти у лоток для запікання. Посолити. Зверху викласти нарізану скибочками картоплю. Теж посолити.
Соус: обсмажити на олії нарізану ріпчасту цибулю до легкої золотистості, додати томатну пасту або кетчуп. Добре перемішати і додати 1-2 ст. ложки борошна. Злегка обсмажити і поступово додати, помішуючи, щоб не було грудочок, гарячу воду до отримання консистенції рідкої сметани. Все це прокип'ятити, посолити, поперчити.
Готовий соус вилити на картоплю.
Зверху посипати тертим сиром.
Поставити в розігріту духовку до утворення рум'яної скоринки.
Супер курс Грибы Дома - салаты из жареных грибов.
Рецепт Украинского борща. Рецепт приготовления Украинского и казахского борща.
Рецепты на Рождество recepti.biz.ua
Рецепты Приготовления: рецепты салат с морепродуктами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter