Картопля зі свининою
- Картопля молода 1 кг
- Свинина 600 г
- Часник 3 зуб.
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець солодкий болгарський 1 шт.
- Перець чилі 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Зелень свіжа (петрушка, кріп)
М'ясо помити, обсушити і нарізати шматками. Посолити, заправити спеціями.
Цибулю нарізати кільцями.
М'ясо обсмажити на олії до золотистого кольору.
Додати цибулю і обсмажити разом.
Помити картоплю. Розтопити у сковороді вершкове масло, додати дрібно нарізаний часник і тушкувати 2 хвилини. Потім додати картоплю, порізану на четвертинки і залишити у сковороді на 1-2 хв.
Викласти у форму для запікання картоплю, м'ясо із цибулею, шматочки болгарського перцю і перцю чилі.
Долити у форму трохи води або бульйону, накрити фольгою і запікати у духовці при 150 градусах близько 50 хв.
Готову страву посипати рубаною зеленню.
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты Приготовления.
Рецепты салатов на любой вкус - салати на кожний день.
Кулинария, рецепты поста, постРецепты постных блюд. Рецепты на любой вкус и день
Рецепт приготовления селедки под шубойРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки. Торт В Мультиварке Рецепты.
Сайты кулинарные мастер-классКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter