Картопля, запечeна із куркою та грибами
747
інгредієнти:
- Філе куряче 3 шт.
- Гриби опеньки (заморожені) 300 г
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез
- Соєвий соус
- Сир (твердий) 100 г
- Спеції
Філе порізати на тонкі смужки, порізати цибулю, часник, заправити майонезом, соєвим соусом, спеціями. Залишити на 20 хвилин.
Картоплю нарізати, обсмажити до рум'яної скоринки.
Філе обсмажити з опеньками.
Викласти у посудину для запікання картоплю, зверху філе з опеньками, посипати тeртим сиром.
Відправити у духовку на 20-30 хвилин. Температура 110 градусів.
Рецепт творожного пирога. Фото - арахисовое масло рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі