Картопля запечена з куркою по-східному
- Стегно куряче 3 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля червона 2 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Спеції (червоний солодкий перець, червоний гострий перець, порошок кінзи, розмарин)
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний
Курячі стегенця відокремити від ніжок, покласти у таз або каструлю, додати спеції, посолити, поперчити. Все перемішати.
Додати дві ложки майонезу і знову добре перемішати. Залишити на 20 хвилин.
Картоплю добре помити, порізати на чотири частини вздовж. Відкласти у сторону. Лист застелити фольгою, змастити оливковою олією.
Зверху розкласти курячі стегна і ніжки. У маринаді від курки картоплю й нарізану цибулю добре перемішати. Розкласти картоплю та цибулю між куркою. Поставити в піч і запікати при 200°С 60-90 хвилин до золотистого кольору.
Подавати страву із соленими зеленими оливками без кісточок, солоною цвітною капустою та огірками.
Безумно вкусные рецепты блюд: рождественские рецепты выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Кулинария французская кухня рецепты скачать тут
Салат с Курицей и сыром фетаксаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты салат из редьки http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.ua Украинская кухня петербург
Рецепты салатов с каперсамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter