Картопля, запечена з грибами "Віз"
- Картопля - 4 шт
- Гриби (заморожені або свіжі, або консервовані) - 100 г
- Цибуля
- Зелень свіжа
- Спеції
- Олія
- Морква - 1 шт
Картоплю відварити до напівготовності, зрізати верхню частину і ложкою або ножем вирізати серединку.
Моркву поріжемо на пластики приблизно 5 мм шириною. І за допомогою шпажок прикріплюємо з чотирьох сторін картоплі. (Колеса))).
Гриби я взяла білі заморожені Підуть звичайно будь-які, лисички, шампіньйони і т. п. Гриби я попередньо відварила і порізала.
Порізала цибулю.
Змішуємо цибулю, гриби, і порізану картоплю яку ми дістали з середини (Цього можна не робити картоплю окремо посолити, поперчити, полити олією і викласти в фомрму разом з возами.
Фаршируємо картоплю попередньо посоливши і поперчивши всередині і обливши трохи олією . потім посипте картоплю панірувальними сухарями. Начинку яка залишилася викладаємо у форму . І запікаємо 30-40 хвилин при температурі 200 (Час залежить від величини картоплі). За 5 хвилин до закінчення приготування можна покласти по чайній ложці сметани зверху і посипати сиром.
Смачного !. !. !. !. !.
Рецепт салата с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter