Картопля запечена з часничком і маслом
- Картопля 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Масло вершкове 100 г
- Олія соняшникова 4 ст.л.
- Сіль
Картоплю вимити, почистити і поставити варити. Довести картоплю до кипіння. Після чого воду злити.
Картоплю викласти у змащену олією форму для запікання. Поставити в попередньо розігріту духовку на 20-30 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
Почистити головку часнику і пропустити через часникодавку або потерти на дрібній тертці. Посипати сіллю і перетерти.
Додати вершкове масло і перемішати.
Викласти запечену картоплю і струсити.
www.recepti.biz.ua как называлась конфета-карамель в полосатой обертке
Кондитерские формы: кекс з яблуками рецепт. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Салати до Нового року 2016салати до нового року
Званый ужин кулинарное шоу сайт. Профессиональные кулинарные сайты.
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов здесь
www.recepti.biz.ua googl кулинарные рецепты сайт хорошая кухня
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter